Hvor kan jeg tanke AdBlue?

Vær opmærksom på, at for at tanke AdBlue på en tankstation, så kræver det en anordning på bilen. Den anordning findes på lastbiler, men ikke på personbiler.

Du kan tanke AdBlue til din lastbil på de fleste af OK’s Truck Diesel-stationer i hele Danmark.

Find den nærmeste tankstation med AdBlue her.

Har du brug for AdBlue til din varebil eller personbil, så kan du købe det i dunke hos OK Plus eller kontakte OK. Vi kan levere AdBlue i dunke, tromler eller containere.

Find din nærmeste OK Plus-butik her.

Læs mere om AdBlue