Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Hvor kan jeg tanke AdBlue?

Vær opmærksom på, at det kræver en anordning på køretøjet for at kunne tanke AdBlue på en tankstation.

Du kan tanke AdBlue til din lastbil på de fleste af OK’s Truck Diesel-stationer i hele Danmark.

Find nærmeste tankstation med AdBlue her

Har du brug for AdBlue til din varebil eller personbil, så kan du købe det i dunke hos OK Plus eller kontakte OK. Vi kan levere AdBlue i dunke, tromler eller containere.

Find din nærmeste OK Plus-butik her

Læs mere om AdBlue