Hvordan tanker jeg AdBlue med appen?

Du tanker AdBlue ved at åbne OK Erhverv-appen og vælge din nærmeste diesel-stander. Stå ud og tryk på AdBlue-knappen på diesel-standeren, og du er herefter klar til at tanke fra AdBlue-standeren.

Find den nærmeste OK-tankstation med AdBlue her.

Læs mere om AdBlue

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem