Hvordan skal jeg bruge AdBlue?

Du tanker AdBlue i en separat tank på dit køretøj. Du må ikke fylde AdBlue i diesel-tanken, og heller ikke diesel i AdBlue-tanken. Standeren til AdBlue er sammen med de øvrige standere på tankstationen.

For at sikre at der ikke kommer AdBlue i dieseltanken, er der en magnet i AdBlue-pistolen, som aktiveres af magneten i AdBlue-tanken. Sørg for at sætte pistolen præcist, så der er god kontakt mellem de to magneter.

Hvis du spilder AdBlue-væsken på autolakering, bør du altid skylle overfladen med vand. Hvis AdBlue tørrer og krystalliserer på malingen kan der ske overflade-korrosion.

Læs mere om AdBlue fra OK