Er der særlige krav til tilkørselsforhold for levering af transportdiesel fra OK?

Når OK leverer transportdiesel, er det nødvendigt med plads til en tankbil på ca. 3 m i bredden og 3,6 m i højden.

Hvis tankbilen skal vende for at komme ud eller ind, kræver det mere plads. En forvogn er ca. 10 m lang og et hængetræk er 18 m. Tankbilen skal derfor bruge en vendediameter på ca. 22 m.