Jeg er løbet tør for transportdiesel, hvad gør jeg?

Står du pludselig i en akut situation, hvor du er løbet tør for transportdiesel, gør vi alt, hvad vi kan for at levere hurtigt til dig. Ring til os på 70 12 12 33.

Vi tager dog forbehold for perioder med stor belastning på vores distribution, så vil du være på den sikre side, er det bedst, at du bestiller din transportdiesel i god tid.

Ved levering samme dag opkræves et tørløbsgebyr på 300,00 kr. inkl. moms.