Hvad kræver det at få en intervalaftale på transportdiesel hos OK?

For at have en aftale om intervallevering af transportdiesel fra OK, er det vigtig at have et jævnt, ensartet forbrug.

Hvis du har nogle udsving i dit forbrug, f.eks. om sommeren eller om vinteren, er det vigtigt at informere OK om dette, så vi kan tage højde for det, når vi leverer transportdiesel til dig.

Kontakt os på 70 12 12 33 og få oprettet en intervalaftale ved en af vores konsulenter.