Kan jeg få intervallevering af transportdiesel fra OK?

​Ja, det kan du. Vil du undgå tørløb og slippe for selv at bestille transportdiesel fra gang til gang, kan vi tilbyde dig intervallevering.

På grundlag af dit firmas årlige forbrug af transportdiesel beregner vi et fast leveringsinterval og sørger for at komme ud og fylde din tank op. Ændrer dit forbrug sig, kan vi til hver en tid justere det aftalte interval.

Det er gratis at være tilmeldt OK's intervallevering.

Læs mere om intervallevering