Hvad er forskellen på OK Nærvarme og Leasing?

Ved OK Nærvarme bliver du afregnet via en fast abonnementspris pr. måned, som er beregnet for et år af gangen. Denne pris er 'all inclusive', og dækker også el til drift af varmepumpen. Det betyder, at hvis du vælger OK Nærvarme, skal du ikke spekulere på varme de næste 15 år. OK står for det hele, installation, drift, service og vedligehold.

Ved leasing køber du selv strømmen til varmepumpen, mens installation, service og vedligehold også her er inkluderet i den månedlige leasingydelse. Det kan være en fordel, hvis du har gunstige afgiftsgodtgørelsesmuligheder på elprisen, og selv ønsker at have indflydelse på driften af varmepumpen.

Læs mere om varmepumper til erhverv

Læs mere om OK's varmepumpeløsning til Aarhus Letbane

Letbane-tog på vej i Aarhus