Virksomheden har oliefyr i dag, hvor meget kan vi spare ved at skifte til OK Nærvarme?

Det er individuelt hvor store besparelser, der kan opnås. Det afhænger bl.a. af olieforbruget, oliefyrets alder, bygningens alder og isolering, radiatorsystemer, brugsvandsbehov etc.

En klar fordel ved nærvarme er, at du ikke belaster virksomhedens driftsbudget med en stor investering.

OK har hjulpet mange virksomheder med skræddersyet varmepumpe løsninger​. Læs mere her.