Hvad med jordvarme?

Jordvarme er stadigvæk en mulighed. Men der er sket meget med teknologien, og det danske klima har ændret sig til lidt lunere vintre. Derfor er luft til vand-varmepumper ofte den foretrukne løsning.

Årsagen er også, at luft til vand-løsningen er en billigere løsning, og faktisk er virkningsgraden bedre set over et helt grad år.

Vil du gerne opnå fordelene ved jordvarme, som bl.a. er ingen synlige udedele, så er det selvfølgelig også en mulighed fra OK, dog ikke som OK Nærvarme.

Læs mere om om varmepumper