Hvor kan jeg se og følge med i mit elforbrug?

Som elkunde hos OK har du adgang til selvbetjening på Min OK. Når du logger ind på Min OK, kan du se dine fakturaer samt en oversigt over dit historiske elforbrug. Vi viser dine historiske data pr. hele år.

Hvis du fra Min OK logger ind på DataHubben for el med NemID, kan du her se de data, som OK modtager om dit elforbrug fra dit netselskab. Vi er afhængige af data fra netselskabet, og vi arbejder løbende på at finde den mest optimale måde at vise dit elforbrug på.

Læs mere om energirådgivning,og hvordan du opnår energibesparelser med OK.

Log ind på Min OK