Kan jeg holde øje med mit elforbrug via Min OK?

Ja, det kan du. Du kan via selvbetjeningen Min OK se dine fakturaer og på den måde holde øje med dit elforbrug. Dine aflæsninger vil nemlig også stå på fakturaerne, og på den måde kan du følge med i, hvad dit elforbrug er.

Har du en smartphone med Safari-browser, kan du også nemt følge dit elforbrug på samme måde som med en app. Tryk her for at se, hvordan du gør.

Desuden har du adgang til de data om dit elforbrug, som vi får stillet til rådighed fra netselskabet. Og fra Min OK har du også adgang til Eloverblik, den samlede database over elkunder. På Eloverblik.dk kan du også finde information om dit elforbrug og aftalen med din el-leverandør.

Log på Min OK

Mand sidder i sofa med computer og kigger på elforbrug på Min OK