Kan jeg holde øje med mit elforbrug via Min OK?

Ja, det kan du. Du kan via Min OK se dine fakturaer og på den måde holde øje med dit elforbrug. Dine aflæsninger vil nemlig også stå på fakturaerne, og på den måde kan du følge med i, hvad dit elforbrug er.

Desuden har du adgang til de data om dit elforbrug, som vi får stillet til rådighed fra netselskabet. Og fra Min OK har du også adgang til DataHubben, den samlede database over elkunder. Der kan du også finde information om dit elforbrug og aftalen med din el-leverandør.

Log på Min OK