Hvilke fordele er der ved at vælge OK til opladning af elbiler til erhverv?

Med en ladestander-løsning til erhverv fra OK sørger vi for, at I får en løsning, der passer til jeres behov. Vi har forskellige løsninger alt efter om I foretrækker at eje, leje eller få en kWh-baseret ladestander-løsning.

Vi har konkurrencedygtige priser og 24 timers kundeservice. Og drift og service er inkluderet i OK's løsninger - uanset hvilken løsning I vælger.

Mere om ladestandere til erhverv