Hvordan kan jeg oplade min elbil hos OK?

Der er forskellige muligheder for at oplade elbil hos OK. Ved at vælge en OK erhvervsløsning får virksomheden adgang til en portal, hvor man nemt kan administrere brugere og hvem der må lade på standerne. Du starter opladningen via ladebrik, og inden længe kan du også benytte OK’s app.

Vi har også ladestandere, der er tilgængelige på farten og ved vores OK-stationer og tilbyder en hjemmelade-løsning til private.

Mere om ladestandere til erhverv