Hvordan benytter/administrerer jeg mobil-tankkort?

Efter oprettelsen af mobil-tankkort får du en bruger i vores selvbetjeningssystem - Min OK. Her kan du administrere dine kort, opsætte produktbegrænsninger og holde styr på brændstofforbrug og kilometerregnskab.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem