Hvordan opretter jeg en medarbejder?

Du opretter en medarbejder ved at logge ind på Min OK. Her skal du klikke dig ind under mobil-tankkort og derefter vælge 'Tildel mobil-tankkort'.

Når du opretter et mobil-tankkort, skal du indtaste medarbejderens e-mail-adresse eller telefonnummer. Du skal være opmærksom på, at du kun må indtaste enten en e-mail-adresse eller et telefonnummer - altså ikke begge dele.

Bemærk at du, når du opretter en medarbejder, skal vælge, om medarbejderen skal indtaste vognnummer, hver gang der tankes eller vaskes på kortet.

Når du har tilføjet en medarbejder, er det vigtigt, at du først aktiverer og bagefter husker at gemme.