Hvordan sætter jeg mine medarbejdere i gang?

Når du opretter en medarbejder i Min OK, får medarbejderen en sms eller en e-mail med link til, hvor man kan hente OK's app - Tank & Betal - Erhverv.

Medarbejderen skal via linket i sms’en/e-mailen installere appen på sin telefon – og gå tilbage i sms’en/e-mailen og trykke på linket igen for at aktivere appen. Så er den pågældende medarbejder klar til at tanke og vaske hos OK.

Herunder kan du se, hvordan det ser ud for en medarbejder, der modtager en sms. Fremgangsmåden er magen til, hvis man i stedet modtager en e-mail.