OK’s diesel giver 0% tab af motoreffekt

Hvis alt andet er kvalitet, skal din diesel også være OK. Tests viser nemlig, at vores dieselolie giver 0% tab af motoreffekt. Til sammenligning er industriens norm på maks. 2%. Det betyder blandt andet, at vores diesel renser så effektivt, at den kan fjerne eventuelle skadelige aflejringer i brændstofsystemet og gendanne tabt motoreffekt. Takket være vores forbedrede, avancerede additivpakke.

Bestil døgnet rundt på 70 12 12 33.

Traktor på pløjemark

Forbedret, avanceret additivpakke

Tests påviser, at den nye additivpakke i OK’s dieselolie forhindrer og fjerner eventuel injektortilkoksning, der kan forårsage tab af motoreffekt. OK’s nye dieselolie giver 0 % tab af motoreffekt og er dermed væsentlig under industrinormen på maks. 2 % effekttab.

Læs mere om OK's diesel

0 % tab af motoreffekt

OK’s nye dieselolie kan ikke blot forhindre, at der opstår effekttab. Vedvarende brug kan, grundet den høje renseevne, genskabe eventuel tabt motoreffekt. I test har den vedvarende brug af OK’s nye dieselolie gendannet 100 % af den effekt, der gik tabt under test med en dieselolie uden additiver.

Traktor på mark

Hurtig levering og dit personlige team

Bag de fleste landbrug brænder en ildsjæl, hvis ambitioner aldrig stopper. Det kan altid blive bedre. Sådan har vi det også.

Hos OK får du et personligt landbrugsteam, som altid er til rådighed, tager ansvar og løser knuder døgnet rundt.

OK medarbejder med headset

24 timers kundeservice

Du kan altid bestille diesel – uanset hvor du er. Vi leverer fra dag til dag – og hurtigere end det, når det haster. I et travlt landbrug er det mere end OK.

Du kan bestille på 70 12 12 33, her på ok.dk og med vores nye OK Bestil app.

Genbestil diesel med mobilen

Med OK Bestil kan du hurtigt og nemt bestille fyringsolie og diesel til din tank. Det tager under ét minut – også når du er på farten.

Læs mere om OK Bestil

Du henter hurtigt og nemt appen i App Store eller Google Play.

     

Dine fordele hos OK

Bestil døgnet rundt på 70 12 12 33

Levering fra dag til dag

Levering indenfor 3-4 timer, når det haster

Rådgivning om dieselkvalitet

Brug tiden på dit landbrug

Lad os se på, hvordan alle de små OK-detaljer kan gøre en stor forskel for dig og dit landbrug. Så du kan bruge arbejdsdagen på det, du har allermest lyst til. Nemlig at drive dit landbrug.

Ring til vores landbrugsteam på 70 12 12 33 og få en god snak – og et godt tilbud.

Landmand står på mark med mejetærsker

Kundeservice har altid åben

Ring 70 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem