Alex Andersen Ølund A/S har valgt OK

For Alex Andersen Ølund A/S er der to ting, der er altafgørende for, at logistikvirksomheden har valgt OK. Det ene er det digitale overblik. Det andet er OK Truckkort, som er Danmarks mest sikre tankkort.

Nordens største blomstertransportør

Alex Andersen Ølund A/S en af Danmarks førende logistikvirksomheder – med speciale i blomster, frugt, grønt og andre temperaturfølsomme varer, som dagligt transporteres på kryds og tværs af Danmark og resten af Europa.

“Vi begyndte at kigge på OK, da vi skulle bygge vores nye terminal,” fortæller Tommy Andersen, direktør og medejer af Alex Andersen Ølund A/S. 

Terminalen er over 29.000 m2 og har ligget i Højme, tæt ved Odense, siden 2009.

Alex Andersen blomster

Alex Andersen Ølund A/S anbefaler OK

“Jeg vil gerne anbefale OK, som har et godt kort i Danmark og et godt netværk”, fortæller Tommy Andersen, direktør i Alex Andersen Ølund A/S.

Tommy Alex Andersen

Alex Andersen Ølund A/S: 5 fordele ved Min OK

Tommy Andersen, direktør for Alex Andersen Ølund A/S, fremhæver 5 fordele ved OK’s digitale selvbetjeningsløsning, som hjælper dig med at få større sikkerhed.

1

Følg alt det, du vil døgnet rundt

2

Bestil kort og luk kort, nemt og sikkert

3

Få overblik over alle køb og kørte kilometer

4

Regulér hvor meget, dine chauffører kan tanke

5

Få direkte kontakt med OK, hvis du har spørgsmål

Digitalt overblik over alt

Med Min OK, som er vores selvbetjeningsløsning, kan Alex Andersen Ølund A/S få et hurtigt overblik over køb og kørte kilometer. Og det er altafgørende med cirka 200 lastvognstog og 80 vognmandsbiler på vejene.

Se mere om Min OK

Tommy Alex Andersen ved computer

Skal du til udlandet?

”OK har et kort, der gør, at du ikke kan snyde på vejskatter og tankninger i udlandet,” fortæller Tommy Andersen, direktør.

Med et OK DKV-kort kan du tanke i hele Europa. Du får over 67.000 tankningsmuligheder i 40 europæiske lande.

Tankkort til udlandet

Kunde bruger DKV-kort ved stander

Vi kender vejen til gode fordele

Vil du have samme fordele som Alex Andersen Ølund A/S? Så ring til os på 89 32 25 4089 32 25 40. Vores store transportteam sidder klar til at hjælpe dig og dine chauffører.

Gruppebillede af Marked Transport
top