Hvordan logger jeg ind på Min OK?

For at logge ind på Min OK, skal du klikke på hængelåsikonet i øverste højre hjørne, hvorefter du vil blive ledt hen til log ind-siden. Her skal du logge ind med din e-mailadresse og den adgangskode, du har fået tilsendt.

Har du glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny her​

Hvis du allerede er oprettet som bruger hos OK, vil du blive bedt om at bekræfte din e-mailadresse via en e-mail med et bekræftelseslink.

Log ind på Min OK