Hvordan logger jeg ind med NemID eller Nøglefil (tidl. Digital Signatur) på Min OK?

For at logge ind skal du klikke på Min OK, hvorefter du vil blive ledt hen til log ind-siden. Her skal du trykke på NemID-fanebladet og logge ind med dine NemID-oplysninger.
Du kan også logge ind med Nøglefil, som er den tidligere Digital Signatur-løsning.

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger hos OK, vil du blive oprettet, når du er logget ind med NemID/Nøglefil.

Hvis du allerede er oprettet som bruger hos OK, vil du blive bedt om at bekræfte din e-mail-adresse via en e-mail med et bekræftelseslink.​

Log på Min OK