Vælg et team, der er tæt på og til at få fat på

Hos OK kender vi vejen. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med Danmarks sikreste tankkort, vores store netværk, personlige rådgivning, gode services og meget andet, som holder dine hjul i gang.
Døgnet rundt, hele året på 89 32 25 4089 32 25 40.

Hør mere om OK

Gruppebillede af Marked Transport

OK leverer til transportbranchen

I OK kender vi vejen, for i årtier har vi leveret produkter og løsninger til transportbranchen. 

Vi har en national og international tilgang til markedet, som sikrer dig adgang til 66.000 tankningssteder i Europa og selvbetjeningsløsninger med fokus på sikkerhed og enkelthed.

Vi følger markedet intenst og tilbyder løbende de løsninger og serviceydelser, som du har brug for. Også når det gælder den grønne omstilling.

Vi har de rette kompetencer og det fornødne branche- og produktkendskab. Vi taler og forstår engelsk og tysk, og vi er klar til at betjene og servicere dig og din virksomhed døgnet rundt - alle ugens dage.

Læs om OK's tankkort

Derfor vælger transportbranchen OK

Vi har en bred vifte af kunder inden for transportbranchen. Fra de mindre transportfirmaer til nogle af Danmarks største lastvognsflåder.

Som kunde hos OK får du:

  • Et stærkt netværk af OK truckstationer
  • Digitalt selvbetjeningsunivers på Min OK
  • Hurtig vask af lastbilen med OK Truck Vask
  • 66.000 tank-muligheder i Europa med OK DKV
  • Alternative brændstoffer til fremtiden
Mand ved lastbil tanker diesel

Vil du have overskud for dine penge?

Som kunde hos os kan du også blive medejer. Det betyder blandt andet, at vi deler vores overskud med dig. Det betyder også, at du bliver en del af et stort netværk, der er mere end OK.

Se hvorfor

Tankkort til Danmark og resten af Europa

Hos OK får du Danmarks sikreste kort. Se videoen og bliv klogere på dine 5 fordele med OK Truckkort.

Med Danmarks sikreste tankkort kan du tanke mere end 80 steder i Danmark. Skal du over grænsen, kan du få et OK DKV-kort og 67.000 tankmuligheder i hele Europa.

Mere om tankkort fra OK 

Fyld tanken på en station lige på ruten

På OK's truckstationer kan du hurtigt få fyldt tanken, uanset om du bruger almindelig pumpe eller high-speed dieselpumpen til lastbiler og busser.

Vi har mere end 80 velplacerede stationer rundt omkring i Danmark med gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt er på farten igen.

Og kører du på gas, kan du også fylde gastanken med certificeret BioGas (CBG) på vores OK Transport-BioGas-stationer.

Mere om brændstof fra OK

Biogas tankstation

Find din nærmeste OK Truckstation

Skal du planlægge din rute i forvejen? Så du kan hurtigt og nemt finde den nærmeste OK Truckstation og eller OK Truck BioGas-station på vores danmarkskort.

Find station

Truck Diesel

Do you speak English oder sprechen Sie Deutsch?

We speak both English and German. We are available 24 hours a day, 7 days a week, all year long to help you, if you are having problems by refueling. Call 0045 89 32 25 40.

Wir sprechen sowohl Englisch als auch Deutsch. Wir sind 24 Stunden am Tag, 7 Tage die Woche, 365 Tage pro Jahr für Sie da, wenn Sie Probleme beim Tanken erleben. Ruf uns unter 0045 89 32 25 40 an.

Vi følger markedet

Vores vision er at være nøglespiller på fremtidens transportmarked, og vi følger markedet intenst og tilbyder løbende de løsninger og serviceydelser, som markedet efterspørger. Vi følger bl.a. med i morgendagens krav til den grønne omstilling, så vi kan tilbyde de løsninger, du har behov for.

Følg med i nyheder til transport

På Aktuelt-siden kan du følge med i nyheder, der er relevante for dig, der er transportkunde hos OK.

Du kan f.eks. se mere om nye OK truckstationer og Truck Vask-anlæg og læse om OK's rolle i den grønne omstilling.

Se nyheder

To mænd taler ved Truckdiesel-station
top