Kan jeg printe en opgørelse over mit forbrug via Min OK?

Du kan printe en opgørelse under 'Mine køb' på den valgte konto, du gerne vil have en opgørelse af.

Vælg perioden du gerne vil have og tryk 'Download oversigt' i højre side. Herfra kan du så printe opgørelsen.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte os døgnet rundt på 70 10 20 3370 12 12 33 . Du kan også finde svar på en lang række spørgsmål i vores hjælpesektion.

Gå til hjælp

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem