Hvad er fordelene ved at købe smøremiddel hos OK?

Fordelene ved at købe smøremidler hos OK er, at du får adgang til:

  • Professionel rådgivning om valg af rigtig smøremidler
  • Markedets bredeste sortiment af Mobilprodukter
  • Bredt sortiment af OK Smøreolier
  • Levering fra dag til dag fra eget lager i Århus
  • Teknisk rådgivning på alle niveauer
  • Unikt olieanalysesystem
  • Uddannelse af smørefolk
  • Optimering og gennemgang af maskinpark

Klik dig videre herunder og få mere at vide om OK's produkter inden for smøremidler, f.eks. Mobil og  Rhenus.​​

Læs mere om smøremidler fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem