Jeg ved ikke hvilket smøremiddel, jeg skal bruge, hvad gør jeg?

Du kan kontakte OK på 70 12 12 33 og få personlig rådgivning af en af vores konsulenter, som står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det smøremiddel, du har brug for.​

Hos OK kan du også få en fast servicetekniker, der kan hjælpe med vedligeholdelse, optimering og sparring om smøremidler. Så er du altid i trygge hænder.​