Hvilke afgifter er der på smøremidler?

Når du køber smøremidler, betaler du samtidig til en række afgifter og bidrag. Her er et overblik over de seneste reguleringer af smøreolieafgiften, gældende fra 1. januar 2018.​

• Energiafgift på smøreolie reguleres fra 198,20 øre/liter til 199,20 øre/liter
  • Co2 afgift på smøreolie reguleres fra 45,70 øre/liter til 46,00 øre/liter

Alt i alt reguleres smøreolieafgiften fra 243,90 øre/liter til 245,20 øre/liter.

Dvs. en stigning på 1,30 øre pr. liter smøreolie pr. 01. januar 2018.

Læs mere om smøremidler