Hvordan verificerer jeg min identitet fra en e-mail?

For at verificere din identitet får du tilsendt en 6-cifret kode på din e-mail, som er tilknyttet din profil. Du får oplyst hvilken e-mail, vi har sendt koden til. Denne kode skal du indtaste eller kopiere til Min OK.

Hvis du ønsker at verificere din identitet med en ny e-mail, skal du ændre din eksisterende e-mail under din profil. Bemærk, at denne nye e-mail fremover vil blive tilknyttet dit login til Min OK.

Ændre din e-mailadresse