Hvorfor er det kun nogle sider, der kræver, at jeg verificerer min identitet?

Det er vigtigt at verificere din identitet på sider på Min OK, der indeholder personfølsomme oplysninger, som ved misbrug kan skade dit kundeforhold. Vi vurderer hvilke sider, der indeholder meget følsomme oplysninger og sikrer os, at det kun er dig, der har adgangs til disse sider.

Vi opfordrer altid til, at du ikke udleverer din e-mail og adgangskode til andre, og at du laver en stærk adgangskode. Vi kræver, at din adgangskode som minimum indeholder 8 tegn med både store og små bogstaver.