Hvad skal jeg kigge efter på benzinstanderen, når jeg vil tanke biobrændstof?

På benzinstanderen og pistolen vil der være et rundt mærke med teksten ”E5” eller ”E10”, som betyder, at det er benzin, hvor der er blandet 5 % eller 10 % bioethanol i.

På dieselstanderen og pistolen vil der være et firkantet mærkat med teksten ”B7”, som betyder, at det er diesel med 7 % biodiesel i.

Find nærmeste OK-tankstation