Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Hvor kan jeg tanke biogas til transport?

Hos OK kan du tanke biogas til transport nemt, sikkert og til fornuftige priser.

Du kan fylde gastanken med biogas på OK's tankstationer ved Skovlunde, Taastrup og på Prags Boulevard. Stationerne har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt er på farten igen.

OK's biogas er fra en dansk leverandør og bliver produceret på danske biogasanlæg. Du kan læse mere om OK's biogas til transport lige her.

Se priser for biogas her