Hvordan fungerer det, når jeg skal betale via OK-appen?

Når du kører ind på OK-tanken, genkender vores system dig via GPS-signal. Vælg stander, indtast din pinkode og du kan tanke og derefter betale direkte i appen. Så let er det!

Læs mere om OK's app​

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem