Kan jeg lukke OK Appen, når jeg har fået adgang til at tanke?

​Ja, det kan du. Så snart der er åbnet for standeren, kan du uden problemer lukke OK Appen og gemme mobiltelefonen væk.​​

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem