Hvordan flytter jeg et kort fra OK Appen til private over til OK Appen til erhverv?

Hvis du har et OK Erhvervskort tilknyttet OK's app til private, kan du nemt og hurtigt flytte kortet over i OK Appen til erhverv.

Det eneste du skal gøre, er at downloade appen 'OK Tank & Betal - Erhverv'. Når du så åbner appen, vil flytningen af dit OK Erhvervskort ske helt automatisk. Og det vil også automatisk blive slettet fra privat-appen.

Læs mere om OK's app til erhverv