Hvor lang tid går der efter tankning med OK Appen, før jeg kan se min kvittering?

Tiden fra din tankning med OK Appen er afsluttet til du kan se din kvittering i appen kan variere, men oftest vil du kunne se din kvittering i appen inden for 15 minutter.​

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde kvittering på e-mail, eller at holde øje med dine kvitteringer via Min OK