Skal jeg være forbundet til internettet for at tanke med OK Appen?

​​Ja, du skal have internetforbindelse for at kunne tanke med OK Appen. Appen kommunikerer med OK's system via internettet, så derfor skal du have forbindelse til internettet for at kunne tanke via appen.

Typisk vil din mobiltelefon være forbundet til internettet via mobildata (3G/4G/Edge).​