Støtter jeg stadig min klub/forening, når jeg tanker via OK Appen?

Ja, det gør du. Ligegyldigt om du tanker via app eller kort hos OK, støtter du din lokale klub, hvis dit OK Erhvervskort​ er tilmeldt klubbens sponsoraftale.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem