Kan jeg tilmelde flere OK Erhvervskort i OK Appen?

Ja, sagtens. Hvis I har flere OK Erhvervskort, indtaster I blot kortnummeret på de enkelte kort i OK Appen og vælger det pågældende kort, som I ønsker at benytte ved den aktuelle tankning.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem