Skal jeg have et fysisk OK Erhvervskort for at kunne tanke via OK Appen?

Ja, du skal som udgangspunkt have et OK Erhvervskort for at kunne tanke med OK Appen.

Læs mere om OK Erhvervskortet og bestil her​.

Derudover har OK også mobil-tankkort. Så kan man hurtigt og nemt sende mobil-tankkort ud til medarbejdere via sms eller e-mail, og man kan selv administrere kortene via OK's selvbetjeningsunivers Min OK.​​ ​​​

Læs mere om mobil-tankkort