Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange telefonkald til vores kundeservice. Der kan derfor være længere ventetid end normalt. Læs mere

OK er mere end bare benzin og diesel – sådan styrker vi din virksomhed

Vi har Danmarks største sortiment af energiprodukter til virksomheder – og har hele tiden fokus på at skabe nye innovative løsninger, som gør dit arbejde lettere, billigere og bedre. Blandt andet med digitale fordele, services, personlig rådgivning og 24 timers kundeservice.

Danmarks største diesel- og benzinkæde

Med et tankkort hos OK kan du altid tanke lige i nærheden. Vi er Danmarks markant største diesel- og benzinkæde. Helt simpelt betyder det, at du sparer kilometer, som koster køretid - og dermed bundlinje.

Og skal det være rigtig smart, kan du droppe det fysiske tankkort og få mobil-tankkort. Med mobil-tankkort får du samtidig ubegrænset digitalt overblik over alle køb og kørte kilometer.

Mere om OK tankkort

OK's erhvervsapp bruges

Få en fremtidssikret ladeløsning, der passer til dine behov

Med OK Ladepartner får du en nem og fremtidssikret løsning med ladestandere til elbil, der passer til dine behov.

Vi har forskellige muligheder, og vi står altid klar til at vejlede dig i, hvad der er den bedste løsning for netop din virksomhed.

Læs mere om vores ladeløsninger

Elladestander og elbil ved parkeringsplads

Vi er rådgivere. Og problemløsere.

God rådgivning kræver tid og forretningsforståelse. Derfor starter vi altid med at sætte os grundigt ind i din virksomhed, så du får præcis den relevante rådgivning, der styrker din bundlinje.

Kan vi hjælpe dig? Så ring til os på 70 12 12 33.

Se, hvordan vi hjælper din branche

Mand arbejder

Start din grønne omstilling med en bæredygtig bundlinje

Satser du på en grønnere verden, er der flere gode steder at starte. Hos OK kan du få varmepumper, biocertificeret strøm, ladestandere, brint, flydende gas100% biologisk dieselolie, B25+ Diesel og meget andet, som styrker din grønne omstilling.

Vi er et danskejet energiselskab med en lang historie, og det giver os mulighed for at finde de rigtige løsninger, der gør en forskel for dig. Og fremtiden.

Læs om OK's ansvar for miljøet

Kvinde i gartneri

Spørgsmål?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

 

Ring på 70 12 12 3370 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top